Urheiluvaatteet

Laadukkaat urheiluvaatteet ja -asusteet huippumerkeiltä | Sportia Keuruu

Sportia Keuruun urheiluvaatevalikoima tarjoaa miehille, naisille ja lapsille runsaasti vaihtoehtoja niin kesä- kuin talviurheiluun ja -liikuntaan. Naisten vaatteita myös D-mitoituksella. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan sopivimmat urheiluvaatteet ja urheiluasusteet asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Olemme täällä sinua varten!

Panosta urheiluvaatteisiin!

Erilaiset urheilutakit, juoksutrikoot ja -housut, tekniset aluskerrastot, hiihtoasut, lasketteluvaatteet, jumppa- ja treenivaatteet sekä lukuisat muut urheiluvaatteet tuovat liikkumiseen lisää iloa ja jopa lisätehoa. Mukavissa ja tyylikkäissä urheiluvaatteissa on helppo lähteä niin lenkkipolulle, ryhmäliikuntatunnille kuin hiihtolenkille. 

Hengittävät, laadukkaista materiaaleista valmistetut tekniset aluskerrastot siirtävät kosteuden tehokkaasti pois iholta ja erilaiset urheilutakit ja -housut suojaavat liikkujaa niin tuulelta ja sateelta kuin esimerkiksi lumelta ja pakkaselta.

Urheiluvaatteita kansainvälisiltä ja kotimaisilta laatumerkeiltä

Urheiluvaatevalikoimaamme kuuluvat urheilumaailman huippumerkit, kuten Adidas, Icepeak, Rukka, Torstai, Luhta, Halti, Raiski, Craft sekä North Bend. Päivitämme ja uudistamme valikoimaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tasokkaita ja tyylikkäitä urheiluvaatteita ympäri vuoden nyt ja tulevaisuudessa.

Tervetuloa urheiluliikkeeseemme!

adidasluhta north bend puma raiskirukkaröhnisch torstai